Ladychef Aagje

Aagje Everaert

"Het lijkt nu al niet af te zijn nog voor het eerste woord is geplant. Het is nooit af en het hoeft ook niet. Alles is steeds in ontwikkeling. Alleen al de weg er naartoe is overheerlijk. Het resultaat om van te watertanden."

Het begon waarmee het ook vaak eindigt in de seniorenkeuken: een 'cold pudding' van Saroma.

Op twaalfjarige leeftijd zwaaide ik reeds de pollepel bij een Maître-Pâtissier en werd er prompt zijn rechter- en zijn linkerhand (ambidexter van nature). Zes jaar lang was ik bloemig en melig. De flirt van mijn kookcreaties en mijn wetenschapsopleiding als regent zoefden me lovely door vele keukens.

Drie eetpaleisjes zette ik op de wereld: De Zaligheid, De Hel en Chez Moi.

Ik was directeur van een kokschool. Vele kooklessen, private kokerelpartijen en culinaire uitspattingen omhelsden mijn leven en dat van vele anderen.

Nu komt de kroon op de lange reis doorheen mezelf en de wondere wereld van honger en dorst: het beste uit mijn hart op uw bord, met een hemels botanisch knipoogje.

Verwacht u aan een totaalbeleving met mijn persoonlijke signatuur: een ode aan de zintuigen, een ode aan de savoir-vivre, een ode aan de creativiteit en de superieure kwaliteit.